Groeien én risico’s beheersbaar houden? Payrolling.

Groei realiseren en risico’s beheersbaar houden? Kan dat samen? Jazeker.

Het zijn bijzondere tijden, daarover is iedereen het wel eens met elkaar. Daar gaan we het nu dan ook niet over hebben. We willen juist inzoomen op groei, op ondernemen in deze tijd en tegelijkertijd het beheersbaar houden van de risico’s. ‘Kan dat samen?’, hoor ik je denken. Jazeker! Voor personeel is juist nu payrolling erg interessant. Ook in deze tijd… of misschien wel juist in deze tijd zijn er ook kansen.

Kansen pakken… nu? Groei door.

Er zijn diverse ondernemers die – al dan niet geholpen door de crisis – kansen zien en die kansen ook willen pakken. Die volgende stap nu kunnen en willen zetten, groeien naar dat volgende niveau. Dan wil je ook de juiste mensen aan boord hebben die jou helpen met het realiseren van deze groei. Die het verschil voor je gaan maken in de nieuwe fase die voor je ligt. Juist als je nu die kansen wilt pakken, kan payrolling een uitstekende oplossing zijn om je team uit te breiden en tegelijkertijd de risico’s voor jou als ondernemer beheersbaar te houden.

Flexibele schil, tijdelijk of voor langere duur?

Een goede flexibele schil is voor veel ondernemingen van groot belang, juist om die kansen te kunnen pakken, pieken op te kunnen vangen en – deze laatste wordt vaak vergeten – het ‘voorportaal’ van je nieuwe vaste collega’s zijn. Die leg ik even uit. De groei brengt onzekerheden met zich mee… is het structureel, slaat je nieuwe product of dienst echt aan…? En, zijn die nieuwkomers in het bedrijf echt zo goed dat ze ook op lange termijn bij je bedrijf passen? Veel van onze payrollers bewijzen zich in de praktijk en worden vervolgens in vaste dienst genomen. Voor de medewerker een prima route, voor de ondernemer een uitstekende oplossing en voor ons een route waar we graag aan meewerken.

En die risicobeheersing dan?

Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Sowieso regelen wij alles bij aanvang goed en snel voor je:

  • … alles rondom contracten.
  • … volledige salarisadministratie.
  • … overzichtelijke urenregistratie.
  • … professionele verzuimbegeleiding.
  • … facturering zonder gedoe.

Jij bepaalt de voorwaarden; wij regelen de rest. En wij nemen het risico bij ziekte e.d. over. Zodat jij je kunt focussen op het ondernemen zelf en het laten groeien van je team.

Sparren? Neem contact op.

We denken graag met je mee. Of het nu om het bovenstaande gaat of over onze andere diensten. We helpen met het inschatten van de risico’s en geven advies wat nu in deze tijden de beste oplossing is voor jou en jouw bedrijf/organisatie.

Roger Kessels
Directeur

Op LinkedIn vind je Personeel Specialisten ook. Leuk als je onze bedrijfspagina gaat volgen!

Menu