Loonadministratie via Personeel Specialisten, wat levert dat mij op? Het antwoord: tijdwinst en veel minder gedoe.

Loonadministratie via Personeel Specialisten, wat levert dat mij op?

In veel bedrijven en organisaties is de salarisadministratie (ook wel loonadministratie genoemd) vaak ‘gedoe’. Dat kan verleden tijd zijn als je de hele salarisadministratie uitbesteedt. Klinkt duur? Lastig? Het valt in de praktijk vaak erg mee met de tarieven voor salarisadministratie, vooral als je het afzet tegen de tijdwinst die het je oplevert. En het uitbesteden zelf is heel eenvoudig.

Wil je weten of dit voor jouw bedrijf of organisatie ook aantrekkelijk is, neem dan contact op voor een advies of lees hieronder hoe het werkt, hoe makkelijk je online toegang hebt tot je loonadministratie en hoe je makkelijk en snel alles regelt op het gebied van o.a. loonstroken, loonmutaties, jaaropgaven. Bovendien bevat dit pakket tal van andere functies voor het regelen van je personeelszaken, zoals de verlof- en verzuimregistratie voor je medewerkers, documentenbeheer/ digitaal personeelsdossier. En het mooie is; het is flexibel en alles voor een vast bedrag per medewerker, dus zonder opslagen bij extra modules of jarenlange contracten!

Alles tot in de puntjes geregeld

Wij adviseren je over de beste oplossing voor jouw situatie en we helpen je bij de implementatie. Net zo lang totdat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jij ‘geen gedoe’ meer ervaart van je loonadministratie en tijd overhoudt voor de belangrijke zaken in jouw organisatie. En mocht je daarna vragen hebben, dan zijn wij er om support en service te verlenen, zowel voor jou als voor jouw medewerkers.

Hoe werkt het uitbesteden van loonadministratie?

Feitelijk heel eenvoudig! We inventariseren wat de huidige situatie is, we kijken naar een aantal mogelijke scenario’s voor de toekomst en wij nemen jou vervolgens de loonadministratie uit handen. Veel bedrijven gingen je al voor. Zij kozen voor onze software voor loonadministratie. We krijgen wel eens de vraag of een salarisadministratiekantoor dat niet beter kan. Het antwoord is dat wij jou helpen met de beste oplossing en dat veel werk van het salarisadministratiekantoor slim is ingebouwd in ons software pakket. Dat scheelt tijd en dus geld.

Jouw voordelen op een rijtje

Met onze meest robuuste online oplossing voor salarisadministratie heb je een toekomstbestendige tool in huis. Jouw voordelen op een rijtje:

 • Volledig en actueel inzicht in de loonadministratie door gebruikersvriendelijke online tool
 • Tijdwinst door supersnelle verwerking van mutaties via de tool en self service door medewerkers
 • Expertise achter de hand: één en dezelfde persoon bij Personeel Specialisten als aanspreekpunt voor advies
 • Efficiency door slimme en handige koppelingen met diverse andere administratieve pakketten
 • Klaar voor de toekomst: uitbreiding van pakket is mogelijk met modules tot ‘Alles in 1’ pakket voor een perfecte totaaloplossing voor salaris en personeel

Zo houd jij meer tijd over voor de zaken die belangrijk zijn voor jou en waar jij het verschil op maakt! Wij regelen de salarisadministratie voor je. Daar zijn we goed in en dat doen we graag.

Waarom en wanneer is overstappen zinvol?

Overstappen met salarisadministratie naar Personeel SpecialistenOok daar kunnen we kort en duidelijk over zijn. Per 1 januari van het nieuwe jaar is overstappen zinvol. Je zit dan niet met ‘gebroken’ boekjaren en je start dan in het nieuwe jaar met de salarisadministratie in het nieuwe pakket. Wel is het slim om op tijd te beginnen met de voorbereidingen. Dan heb je tijd om alles goed in te (laten) regelen, om te testen, om je medewerkers te instrueren. Uiteraard helpen wij je hierbij.

Overstappen met je salarisadministratie naar Personeel Specialisten is zinvol als je op dit moment (het gevoel hebt dat je):

 1. te veel betaalt voor de hele salarisadministratie en/of aanvullende functionaliteiten
 2. onvoldoende overzicht of grip hebt op je loonadministratie
 3. met te veel verschillende systemen de administratie ingeregeld hebt of
 4. je te weinig kennis in huis hebt over wet- en regelgeving op het gebied van personeel.

Maar overstappen is ook zeker zinvol als je:

 1. met je bedrijf groeit en je zaken goed georganiseerd wilt hebben zodat je toekomstbestendig wordt
 2. je tijdwinst wilt realiseren door zaken slimmer te organiseren
 3. voor je personeel de beste, handigste en makkelijkste tool wilt om zelf zaken op het gebied van salaris te kunnen regelen en
 4. betere managementinformatie wilt hebben op het gebied van salaris en personeel!

Wat kost het uitbesteden van de loonadministratie?

Vooraf heb je altijd een helder en duidelijk zicht op de kosten. Wij maken een voorstel op basis van jouw specifieke situatie en jouw wensen. De kosten zijn gebaseerd op het aantal medewerkers. Wij werken met een vast bedrag per medewerker. Hoe hoger het aantal medewerkers, hoe lager het maandelijkse bedrag per medewerker. Mutaties in het systeem kun je zelf, maar desgewenst kunnen wij dat ook voor je regelen. Maar wel altijd helder aan de voorkant, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je hebt ook geen ‘dure en langlopende’ abonnementen waar je aan vast zit. Je kunt maandelijks opzeggen. Waarom? Simpel, omdat wij het zelf ook niet prettig vinden om ergens lang aan vast te zitten of niet weten waar we aan toe zijn. Wij willen onze klanten juist helpen in het realiseren van hun ambities. Dat vraagt om meedenken en flexibele oplossingen. Die bieden wij. Met plezier.

Adviesgesprek aanvragen

Loonadministratie uitbesteden aan Personeel Specialisten?

Vrijblijvend gesprek aangaan over wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een inspirerend gesprek.

Roger Kessels

P.S. Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws, word dan lid van onze LinkedIn groep.

Menu