Salarisadministratie in ‘the spotlight’

Salarisadministratie in ‘the spotlight’

Waarom? Omdat wij heel goed zijn in salarisadministratie en omdat het nu het moment is om over te stappen…. 

In de telecom- en verzekeringswereld zie je het standaard. Einde van het jaar… de ‘overstapweken’. Dat zouden we eigenlijk ook voor salarisadministratie moeten doen! Nu is het moment. Als je zelf ‘gedoe’ ervaart met je salarisadministratie, dan is het zinvol om met ons het gesprek aan te gaan. Wij vinden namelijk dat we erg goed zijn in salarisadministratie. En dat vinden onze klanten gelukkig ook…

Zonder gekheid, nu is het echt het moment om voor jezelf te bekijken of je tevreden bent met hoe het nu is ingeregeld. Ben je er veel tijd mee kwijt? Gaat er veel fout of kost het te veel geld? Dan kan het (hoogstwaarschijnlijk) sneller, beter én goedkoper.

Sneller, beter én goedkoper? Salarisadministratie hoeft geen ‘gedoe’ te zijn

Of je nu een paar of honderden werknemers hebt, je salarisadministratie moet gewoon goed zijn. Punt. Dat mogen jouw werknemers van je verwachten. Je wilt er bovendien ook zo weinig mogelijk tijd aan besteden en het moet tegen een goede prijs. Daar komen wij in beeld. Tegen scherpe tarieven regelen wij de complete salarisadministratie voor jou. Of een deel ervan als je zelf een stuk voor rekening neemt. Dat kan ook. Waar het om gaat, is de combinatie van kennis en het juiste systeem voor jouw loonadministratie. Voor jou om makkelijk alles te regelen en wijzigingen snel te kunnen doorvoeren. Maar ook om overzicht te houden en om de juiste stuurinformatie te krijgen. Voor je medewerkers om inzicht te hebben in de betaaldata, de salarisoverzichten. Maar denk ook aan verlofregistratie, verzuimregistratie, personeelsdossiers up-to-date. Dat kan namelijk ook met ons pakket. Dat is eenvoudig uit te breiden met andere modules.

Alles voor je personeel op 1 plek geregeld en flexibele opzet

Wij werken met een softwarepakket waar alles in zit. Je begint met de basismodules voor salaris, maar je kunt makkelijk en snel uitbreiden met andere modules waarmee je alles voor je personeel kunt regelen. Of je koppelt het pakket met je huidige financiële administratie; dat kan ook heel eenvoudig met een groot aantal gangbare pakketten die op de markt te verkrijgen zijn. Bovendien is ons pakket flexibel en uitermate geschikt als jouw personeelsbestand ook flexibel is of moet zijn. Denk aan het opvangen van seizoenswerk met een flexibele schil, het snel kunnen beschikken over gekwalificeerd personeel bij pieken en/of grote projecten en bij groei van je bedrijf of organisatie. Je wilt dan snel en makkelijk alles rondom personeel in orde hebben!

Waarom nu overstappen?

Je wilt niet met gebroken boekjaren zitten in je administratie. Dat is de reden. Daarom is het slim om nu voor te bereiden, de laatste maanden van het jaar te testen en per 1 januari over te stappen. Zodat je in 2019 zonder zorgen, slim en betaalbaar je salarisadministratie op orde hebt!

Overstappen is ook ‘gedoe’… of niet?

Dat horen we vaker, dat iemand denkt dat overstappen lastig is. Dat overstappen valt erg mee in de praktijk. Sterker nog, het is vaak juist het moment om verder te professionaliseren en door te ontwikkelen. Tijdens de overstap scheppen we samen orde, brengen we overzicht aan en leggen we de basis voor de toekomst. Op het moment van overstap staat alles strak! Dan is alles geregeld en heb je altijd realtime overzicht. En als er dan iets gewijzigd moet worden, dan kan dat makkelijk en snel. Als je wilt, doen wij dat voor je. En als je het zelf wilt regelen, dan kan dat ook.

Meer weten? In een vrijblijvend gesprek bekijken we of overstappen voor jou zinvol is.

Roger Kessels
Directeur

P.S. We doen natuurlijk meer dan salarisadministratie. Als full service dienstverlener op het gebied van personeel kunnen we jou totaal ontzorgen op dit gebied , zodat jij je kunt bezig houden met ondernemen, leidinggeven/ besturen en/of klaar staan voor de werknemers.

Menu