Website Payroll Specialisten vernieuwd

Verbeterde website Payroll Specialisten in de lucht

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan de website van Payroll Specialisten. Zowel zichtbaar voor bezoekers als ‘achter de schermen’ heeft de site een flinke metamorfose ondergaan. Het meest opvallende aspect is natuurlijk de ‘look & feel’ van de site, die veel meer in lijn ligt met de site van Personeel Specialisten, die wij vorig jaar vernieuwd hebben.

Betere inhoud, fraaier design en meer gemak voor onze bezoekers

We hebben de content – zoals dat zo fraai heet – flink onder handen genomen en we hebben het design goed aangepakt. Met als doel om de site boeiender en relevanter te maken voor onze bezoekers, maar ook om de site gebruikersvriendelijker te maken. Daar zijn we goed in geslaagd… vinden we zelf. We zijn ook benieuwd wat de bezoekers er van vinden. Heb je er een mening over die je graag met ons deelt, neem dan contact op met ons.

Verbeterde site past bij nieuwe profilering Payroll Specialisten

Een andere reden dat wij voor een flinke upgrade van onze site kozen, is omdat dit direct ook een verbetering oplevert wat onze profilering betreft. En het draagt bij waar wij als organisatie voor staan. Samen met Personeel Specialisten is Payroll Specialisten een sterke combinatie die bedrijven en organisatie totaal ontzorgt op het gebied van personeelszaken. Vanuit Payroll Specialisten bieden wij payroll en aanvullende diensten aan onze klanten. Vanuit Personeel Specialisten helpen wij bedrijven en organisaties met en adviseren we over salarisadministratie, talent management en organisatie advies. We regelen alles goed en snel voor onze klanten. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen, neem dan gerust contact op voor een kennismaking.

Gerelateerde berichten

Menu