Cookie- en privacy beleid van Personeel Specialisten

Het onderstaande cookie- en privacy beleid is van toepassing op alle websitebezoeken en overeenkomsten met Personeel Specialisten.

Via de website van Personeel Specialisten worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Personeel Specialisten acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt. Personeel Specialisten is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen.

Gebruik van persoonsgegevens

Door het gebruiken van onze diensten kun je bepaalde gegevens bij ons achter laten. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens om jouw informatieaanvraag (via ons contactformulier) af te handelen:

# NAW en/of bedrijfsgegevens
# Contactgegevens, waaronder telefoonnummer, e-mailadres

Wij gebruiken de volgende gegevens om jouw aanvraag voor onze diensten uitzenden & payrolling alsook personeels- en salarisadministratie te verwerken:

# NAW en/of bedrijfsgegevens
# Contactgegevens, waaronder adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres
# Gegevens contactpersonen in organisatie
# Gegevens ten behoeve van de vaststellingsovereenkomst
# Gegevens ten behoeve van het risico inventarisatie en evaluatie formulier
# Gegevens over de functies waarvoor wij personeel uitzenden en/of payrollen

Wij verstrekken jouw gegevens nooit aan derden zonder uw toestemming.

Op onze site zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten jouw persoonsgegevens.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies:

# Eigen cookies
# Van onze WordPress website
# Google Analytics / Search Console
# Beveiliging

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van jouw computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt wijzigingen hierin altijd kenbaar maken bij ons.

Zie voor een toelichting de site van Veilig Internetten.

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van jouw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) jouw persoonsgegevens kun je te allen tijde contact met ons opnemen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), kijk dan op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Wil je meer informatie over onze cookie- en privacyverklaring of andere gerelateerde onderwerpen over jouw privacy? Neem dan contact op met ons.

Menu