Wij zijn gestart als Payroll Specialisten en van oudsher zijn wij erg sterk in payrolling voor bedrijven en organisaties. Onze klanten vroegen echter steeds vaker andere maatwerk oplossingen inzake personeel. Zo zijn we de diensten werving en selectie gaan doen om de juiste mensen voor de juiste functies in de juiste bedrijven en organisaties te vinden. Wij zijn sterk in recruitment en zijn vooral in de wereld van finance, hr en sales. Maar voor recruitment in andere branches zijn we ook zeker te porren!

Als je werving en selectie noemt, dan is het niet zo’n grote stap om complete oplossingen voor de flexibele schil van personeel te noemen. Uitzenden en detacheren waren de volgende diensten die wij gingen aanbieden. En niet onverdienstelijk. Al snel nam het aantal uitzendkrachten en gedetacheerden toe. Inmiddels werken er vele goede professionals in uiteenlopende bedrijven vanuit Personeel Specialisten. Hierin werken we overigens nauw samen met ons grote netwerk van partners / intermediairs.

In de loop van de tijd zijn daar ook allerlei diensten op het gebied van personeelsmanagement bijgekomen. Denk aan personeels- & salarisadministratie en recruitment bijgekomen. We bieden een compleet pakket aan personeelsdiensten. Hierin werken we ook samen met specialisten binnen ons uitgebreide netwerk. Altijd via ons als vast aanspreekpunt. Wel zo handig dus voor onze klanten! Je kan op één plek alle expertise vinden. En dus alles op het gebied van personeel uitstekend voor elkaar hebben.

Wil je meer weten over ons? Neem gerust contact op. We staan je graag te woord!

P.S. Wist je trouwens dat wij ook op LinkedIn te vinden zijn? Je vindt onze bedrijfspagina met allerlei nieuws ook op dit social media.

 

Menu