Wij maken het vinden van talent een stuk makkelijker voor jou als werkgever. Wij zijn zelf geen talent scouts, dat kun je zelf het beste. Al dan niet door gebruikmaking van een werving- en selectiebureau.

Wat wij goed doen, is jouw adviseren over én faciliteren in het werven van de juiste mensen voor in je team. Wij weten namelijk hoe je je als bedrijf aantrekkelijk neer zet als werkgever, hoe je vacatures interessant en aansprekend maakt en hoe je deze goed kunt uitzetten. Op die online plekken waar jouw potentiële collega zich bevindt.

Zo kunnen wij jou helpen met goede arbeidsmarktcommunicatie, het ‘branden‘ van jouw organisatie, het inzetten van de juiste media en het inrichten van de juiste wervingsprocessen om zo tot een hogere conversie te komen. De inzet van een handige tool ondersteunt jouw wervingsproces, zodat je slimmer en gerichter te werk kunt gaan. Overigens stoppen wij niet als de medewerker gevonden is. We helpen je met de hele ‘reis’ die jouw toekomstige en huidige medewerker aflegt, van begin tot exit. Lees meer op onze pagina over employee journey of neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.

Menu