Personeels- & Salarisadministratie zonder gedoe

Personeels- & Salarisadministratie via Personeel Specialisten? Wat levert dat mij op? Het antwoord… ‘veel minder gedoe en minder zorgen’. En tijdwinst. Wij…

 • … bieden een persoonlijke aanpak.
 • … leveren hoogwaardige online software.
 • … hanteren scherpe tarieven.
 • … ontzorgen.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar al je zaken op het gebied van personeels- & salarisadministratie kun je op één plek beheren. Wij helpen je hiermee. We bekijken samen wat je nodig hebt. Vervolgens geven we advies op het gebied van de online inrichting van de processen. En we ondersteunen je totdat alles vlekkeloos loopt. Ook bij vragen natuurlijk! Met onze handige online loonadministratie software werk je voortaan op één plek en heb je alles bij de hand. Zonder gedoe, maar wel heel efficiënt en met tijdwinst voor jou.

Online software op maat

Je kiest als werkgever zelf waar je gebruik van wil maken. En je kiest ook op welke manier je wil samenwerken met je accountant en werknemers. Alles rondom je personeel en salaris regel je in een overzichtelijke omgeving, die naadloos te koppelen is met vele andere systemen. Hierdoor hoef jij niets meer dubbel te doen. Je kunt zelf regelen wie wat doet (met rechtenbeheer) en hoe je de communicatie met je accountant organiseert.

Je werkt met digitale dossiers die makkelijk en snel toegankelijk zijn voor jou. Jouw medewerkers hebben een prettig werkende en overzichtelijke online omgeving voor alle persoonlijke zaken. En jij beschikt altijd over de juiste managementinformatie, zodat je optimaal kunt sturen. Dat zijn nog slechts enkele van de voordelen…

Lees ook onze blog: Loonadministratie via Personeel Specialisten, wat levert mij dat op? Of Salarisadministratie in the spotlight, waarin we uitleggen waarom overstappen zinvol is.

Ook jouw salarisadministratie uitbesteden?

Benieuwd wat het uitbesteden van loonadministratie bij ons voor jou kan opleveren? Neem dan contact met ons op. Maar weet van te voren wel dat wij niet snel even iets aan je komen verkopen… wij zijn pas tevreden als jij echt tevreden bent over de oplossing voor jouw salarisadministratie. Daar werken we iedere dag aan om maatwerk oplossingen te bieden voor onze klanten. Niet alleen op het gebied van salaris, maar ook o.a. voor recruitment, uitzenden & payrolling. Alles op het gebied van personeel goed geregeld! Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

En, wist je trouwens dat je bij ons altijd met de juiste contactpersoon aan tafel zit? Wij vinden het belangrijk dat jouw tijd goed besteed wordt en dat je niet zelf in een grote organisatie je weg moet zien te vinden. Direct in gesprek met iemand die beslissingen kan nemen. Wel zo handig voor jou.

Complete tool voor online regelen van je personeels- en salarisadministratie

Onze online tool bevat tal van andere functies voor het regelen van je personeelszaken, zoals:

 • verlof- en verzuimregistratie voor je medewerkers,
 • documentenbeheer/ digitaal personeelsdossier en
 • managementinformatie.

En het mooie is; het is flexibel en alles voor een vast bedrag per medewerker. Zonder opslagen dus bij extra modules en zonder jarenlange contracten!

Met onze meest robuuste online oplossing voor salarisadministratie heb je een toekomstbestendige tool in huis.

Jouw voordelen op een rijtje:

 • Volledig en actueel inzicht in de loonadministratie door gebruikersvriendelijke online tool
 • Tijdwinst door supersnelle verwerking van mutaties via de tool en self service door medewerkers
 • Expertise achter de hand: één en dezelfde persoon bij Personeel Specialisten als aanspreekpunt voor advies
 • Efficiency door slimme en handige koppelingen met diverse andere administratieve pakketten
 • Klaar voor de toekomst: uitbreiding van pakket is mogelijk met modules tot ‘Alles in 1’ pakket voor een perfecte totaaloplossing voor salaris en personeel

Zo houd jij meer tijd over voor de zaken die belangrijk zijn voor jou en waar jij het verschil op maakt! Wij regelen de personeels- & salarisadministratie voor je. Daar zijn we goed in en dat doen we graag.

Personeels- & Salarisadministratie is een breed onderwerp. Ontwikkelingen gaan snel en de onderwerpen zijn divers. Daardoor verandert er inhoudelijk continu van alles op dit gebied. Wij adviseren je hier in, zodat jij je bezig kunt houden met andere zaken.

Benieuwd hoe wij dat doen? Kijk dan ook eens op onze LinkedIn pagina. Daar vind je meer over Personeel Specialisten.

Menu