Salarisadministratie op orde?

Salarisadministratie moet goed en op tijd gebeuren. De performance moet hoog zijn. Je wilt er geen gedoe mee hebben. Het moet gewoon werken. De salarisadministratie moet simpelweg op orde zijn.

Om dit waar te maken, werken wij met het beste pakket wat in Nederland verkrijgbaar is. Jaarlijks wordt flink geïnvesteerd in functionaliteiten, zodat salarisadministratie eenvoudiger en minder foutgevoelig kan. Ontdek de functionaliteiten voor de salarisadministratie hier. Zodat jouw salarisadministratie op orde is!

Snel en robuust

De snelheid en robuustheid van het pakket zie je onder meer terug in de performance bij het verwerken van loonstroken. Als je loonstroken aan het verwerken bent, heb je als administrateur geen zin en tijd om lang te wachten. In ons pakket zijn loonstroken binnen enkele seconden gereed. Kom je erachter dat je een fout hebt gemaakt in de mutaties? Dan staan de nieuwe loonstroken met een simpele druk op de knop binnen enkele seconden weer voor je klaar. In 10 seconden verwerkt het pakket 150 loonstroken. Dat is pas snelle loonadministratie!

Ingewikkelde berekeningen in ‘no time…

De verloningsengine van het pakket is zo krachtig dat deze ook de meest ingewikkelde berekeningen automatisch voor je kan doen. Van terugwerkende krachtberekeningen tot het automatisch berekenen van gebroken perioden. Zo zorgen wij ervoor dat je niks over het hoofd ziet en is de foutkans in je loonadministratie minimaal.

Interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk advies. We gaan graag het gesprek met je aan en adviseren je over de beste oplossing voor jouw bedrijf of organisatie.

Menu