Salarischecker

Salarischecker? Heel eenvoudig… Hoeveel moet een nieuwe medewerker verdienen? En verdienen de huidige medewerkers wel marktconform? Om dit soort veelvoorkomende vragen te beantwoorden, heeft Personeel Specialisten de Salarischecker.

Met deze handige tool heb je direct een deskundig antwoord op al je salarisgerelateerde vragen.

In één oogopslag duidelijk

Deze maakt het eenvoudig om de juiste hoogte van het salaris te bepalen. Door een duidelijke grafische weergave wordt het in één oogopslag duidelijk wat het gemiddelde, minimum en maximumsalaris is van verschillende functies. Zo wordt overzichtelijk wat een passend salaris is voor medewerkers.

Snel en eenvoudig geregeld…

Wil je gebruik maken van de Salarischecker, neem dan contact met ons op. Wij regelen het snel en voordelig voor je. Overigens kunnen wij ook al je vragen over arbeidsvoorwaarden, CAO’s en andere personeelsvoorwaarden beantwoorden. In veel gevallen heb je direct het antwoord dat op jouw situatie is toegespitst. En kost de vraag wat meer tijd om een gedegen antwoord te geven, dan zoeken wij het voor je uit en koppelen het antwoord binnen afzienbare tijd aan je terug. Vaak dezelfde dag nog!

Menu