Denise van Espen

Denise van Espen is één van onze support medewerkers. Ze is op kantoor onze steun en toeverlaat. Altijd bereid om te helpen, deskundig en klantgericht. Zij werkt graag samen met de andere teamleden: sparren over vraagstukken die zich aandienen, overleggen en elkaar ‘challengen’. Met als resultaat krachtige oplossingen, op een prettige manier gepresenteerd.

Denise kent een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Voor klanten en voor collega’s. Dat maakt haar tot een teamlid waar je op kunt rekenen. Ze is betrouwbaar en dat is niet alleen goed voor onze klanten. Dat is ook fijn voor het team.

Zij is behalve betrouwbaar ook uitermate sociaal. Gecombineerd met een sterk ontwikkelde intuïtie, heeft zij altijd snel in de gaten wat de kern is. Ze doorgrondt snel de ‘vraag achter de vraag’ en vindt door haar grote mate van zelfstandigheid snel het antwoord.

Denise heeft een sterke en prettige persoonlijkheid die, gecombineerd met haar intuïtie, ervaring en kennis, ertoe leidt dat mensen dingen van haar aannemen. En dat is terecht! Daar mag je ook op vertrouwen.

Mooie reisverhalen

Als Denise niet voor Personeel Specialisten aan het werk is, dan is zij geregeld op de manege of in de bossen te vinden. Paardrijden is haar grote passie, naast het maken van verre reizen. En bij terugkomst heeft ze altijd mooie verhalen over verre oorden. Die deelt ze graag en de toehoorders horen deze verhalen net zo graag!

Denise van Espen
support medewerker

“Door onze geavanceerde online tools en het digitale platform kan iedereen eenvoudig en snel inzage krijgen in bijvoorbeeld salarisgegevens en managementinformatie. Voor persoonlijke vragen staan we altijd klaar.”

Andere teamleden

Menu