Frank Jetten

Frank Jetten is onze ‘stille kracht’. Niet dat hij stil is in de zin van dat hij zich niet laat horen…. Integendeel. Nee, stille kracht in de zin dat het niet altijd heel zichtbaar is wat hij doet. Maar voor ons van essentieel belang. Als controller is Frank de stuwende kracht achter onze bedrijfsmatige processen.

Frank is analytisch sterk en zijn kennis van processen en procesverbetering heeft Personeel Specialisten al veel opgeleverd. En wat voor ons geldt, dat geldt ook zeker voor onze klanten. Want deze verbeteringen zijn bij Frank altijd ‘klantgericht’. “Als de klant er niets aan heeft, dan moeten we het niet doen.”

Nuchtere kijk op zaken levert sterke oplossingen op

Deze nuchtere kijk op zaken levert oplossingen op die praktisch erg sterk zijn. Zijn focus op de klant zorgt voor oplossingen die werken en van toegevoegde waarde zijn. In combinatie met zijn betrouwbare karakter, weet je bij Frank waar je aan toe bent en wat je er aan hebt!

In zijn vrije tijd is Frank geregeld op de squashbaan te vinden of in de fitnessschool. Ook een bioscoopbezoek behoort geregeld tot favoriete invulling van zijn vrije tijd.

Frank Jetten
controller

“Ik vind het fijn om te werken in een klein team, waarin iedereen zijn of haar specialiteit heeft. Voor mij is dat de financiële administratie. Ik vind het heerlijk om me te verdiepen in alle cijfers en ervoor te zorgen dat het klopt, zodat ook iedereen tijdig betaald krijgt.”

Andere teamleden

Menu