guus eijssen

Guus Eijssen

Guus Eijssen vormt samen met Roger Kessels de directie van Personeel Specialisten. Zijn gevoel voor verantwoordelijkheid zie je terug in de bedrijfsvoering alsook in de relatie met klanten. 

De aanpak van Guus is resultaatgericht, maar met veel oog voor de relatie. Of het nu over zijn team gaat, over samenwerkingspartners of over de klant, hij zal altijd kiezen voor de meest sociale aanpak. Daar ligt ook zijn kracht, wat ook blijkt uit het grote netwerk van Guus en zijn uitgebreide sociale contacten.

Guus is analytisch sterk, maar blijft hierin ruimdenkend. Er is altijd ruimte voor andere inzichten, betere ideeën of alternatieven. Dit maakt ook zijn aanpak in de klantrelaties uitermate prettig. Guus zal niet zijn oplossing komen opdringen, maar zal steeds op zoek gaan naar de beste oplossing voor alle partijen, met oog voor realiteit.

Sportiviteit als ‘voorwaarde’

Sportiviteit is een ‘voorwaarde voor zitting in de directie van Personeel Specialisten’. Zwemmen, hardlopen, bootcamp zijn activiteiten die Guus niet kan missen in de dagelijkse praktijk. “Dat is voor mij voorwaarde om fit te blijven. Door het sporten heb ik de energie om iedere dag gas te geven.”

De gezamenlijke passie van Guus en Roger is ‘Vastelaovend’. “Het is prettig om ook buiten Personeel Specialisten een aantal gemeenschappelijke interesses te hebben. Dat levert een goede basis op om samen te werken. En dat doen we nogal intensief… op dagelijkse basis. Die hechte band straalt ook op onze samenwerking af!”

Guus Eijssen
partner / adviseur

“Waar ik vooral naar kijk, is de lange termijn. Zonder gisteren, vandaag en morgen uit het oog te verliezen. Maar de blik op de toekomst helpt erg om de juiste keuzes te maken, voor klanten en voor ons bedrijf. Dat geeft rust en vertrouwen!” 

Andere teamleden

Menu