Jan van Tuijl

Jan van Tuijl

Jan van Tuijl is sinds november 2019 adviseur bij Personeel Specialisten. Jan heeft ruim tien jaar ervaring met payroll en hij hanteert de slogan ‘’Gemak is een keuze’’.

Gemak voor de klant omdat veel administratieve handelingen uit handen genomen wordt en omdat hij een goede sparringpartner kan zijn. Niet alleen voor de klant maar zeker ook voor de medewerkers die voor de klant werken.

Alles draait bij ons immers om mensen. Een juiste begeleiding. Op maat. Want geen mens of behoeften zijn gelijk. Dus leert hij diezelfde mensen graag kennen. Neemt de tijd voor ze en gaat meerdere keren bij ze langs op de locatie waar ze op dat moment werken. Hij wil simpelweg weten hoe het met ze gaat. Wat bij ze speelt, wat ze bezighoudt. Alleen dan ondersteunt hij, volgens zijn gevoel, de klant en de medewerkers zo goed mogelijk. Daar mee draagt hij bij aan een optimale relatie tussen werknemer en klant.

Persoonlijke aandacht voor klant én medewerkers

Persoonlijke aandacht voor de klant en de medewerkers, dat is waar het hem om gaat. Gericht op de menselijke maat. Bedoeld voor gemak.

Kortom, Jan is erg betrokken bij het wel en wee van de klant en de medewerkers. Noem hem gerust zorgzaam. Accuraat. Non-nonsense. Weet op humorvolle wijze altijd de juiste toon te vinden. Streeft naar langdurige samenwerking met de klant en medewerkers.

Stopt niet alleen zakelijk al zijn energie er in maar geniet in zijn vrije tijd volop van zijn gezin, de kinderen en kleinkinderen. Vele korte mooie reizen met zijn vrouw maar gaat in de schoolvakanties steeds met een andere kleinkind op pad voor quality time. Weet in ieder land, als echte Bourgondiër, leuke en bijzondere diner adressen te vinden. Op sportief vlak is hij alleen druk met fietsen en wel zo’n vijf-zes duizend kilometer per jaar.

Jan van Tuijl
adviseur

“Alles draait bij ons immers om mensen. Een juiste begeleiding. Op maat. Want geen mens of behoeften zijn gelijk.”

Andere teamleden

Menu