Jordi Meisen

Jordi Meisen is onze uitermate betrouwbare ‘sluitpost op finance’. Die positie van sluitpost bekleedde hij jarenlang als zeer getalenteerde keeper op de voetbalvelden. Momenteel draagt hij die kennis als keeperstrainer graag over op de nieuwe generatie talentvolle keepers. En… de bijbehorende mentaliteit (zorgzaam, actief en tikkeltje eigenwijs) brengt hij nu in bij Personeel Specialisten. En daar zijn wij uitermate verheugd mee… zeker in combinatie met de prettige persoonlijkheid die Jordi is!

Jordi werkt graag in een klein team samen met collega’s die allemaal een eigen specialiteit hebben. Ook hecht hij waarde aan contact met zijn collega’s, zeker ook buiten ‘kantoortijden’. “Zo leer je elkaar beter kennen en dat werkt voor mij heel positief in de professionele omgeving. Je groeit zo ook als team en dat straalt uit naar onze klanten! Bij ons zijn de onderlinge communicatielijnen heel kort en dat vind ik een groot voordeel ten opzichte van grote bedrijven.”

In zijn rol op het gebied van finance zit Jordi ook volledig op zijn plek. Met zijn liefde voor cijfers en de drive om zich helemaal in de achtergrond in de cijfers te verdiepen, zorgt hij ervoor dat op het gebied van finance alles ‘simpelweg klopt’. Voor de klanten en voor ons zelf vanuit het motto ‘denken in oplossingen en niet in problemen!’

Ook privé een bezige bij

Naast zijn werk bij Personeel Specialisten zit Jordi bepaald niet stil, gezien zijn indrukwekkende ‘activiteitenlijst’. We houden het hier even op een opsomming. Gezin en sporten vormen de rode draad, aangevuld met een actief sociaal leven. Samen met May en dochters Saar en Ize dingen ondernemen in de vrije tijd (vakanties, weekendjes weg, uitstapjes, pretparken, fietsen, wandelen, hobby’s kids)… met stip op 1. Een keer alleen met May op stap… ook belangrijk!

Sporten natuurlijk, ook na een actieve keeperscarrière op niveau. Nu vooral hardlopen, keeperstraining geven bij SV Roggel en Veritas, tenniscompetitie, skiën met vrienden. En bij dit alles is de welbekende derde helft ook belangrijk voor de gezelligheid. En dan vergeten we een actief leven in de Baexemse Vastelaovend wereld nog bijna met diverse functies bij de Plekploasters oet Boaksum.

Kortom, een bezige bij! Vroeg in de weer om te genieten van de dag. Altijd bezig dus…? Nee, ook af en toe lekker relaxed op de bank zitten is voor Jordi belangrijk!

Jordi Meisen
finance

“Samen met collega’s in een compact team werken aan complexe vraagstukken om voor de klant het beste resultaat te behalen, dat geeft mij energie!”

Andere teamleden

Menu