Milan Meessen

Milan Meessen

Milan Meessen kent de weg in de uitzendwereld bijzonder goed. Zij brengt een flink pakket ervaring en kennis mee op het gebied van uitzenden, payrolling en detachering. Dit in combinatie met haar klantgerichtheid en servicegerichte instelling is voor ons team een uitermate welkome aanvulling!

En dan zouden we haar energieke en sociale persoonlijkheid nog haast vergeten… 

Milan zoekt veel afwisseling/diversiteit in haar werk. Ze krijgt er energie van om samen met de klant of voor de klant vraagstukken uit te zoeken en op te lossen. Dat is ook wat haar bij Personeel Specialisten zo aansprak. De vele klanten, actief in diverse branches… daar kan ze met haar achtergrond volop vooruit. Met name het vele klantcontact dat ze in haar werk heeft in combinatie met de informele werksfeer met korte lijnen spreken haar in deze functie erg aan.

Blij met deze aanwinst!

Wij zij blij met deze aanwinst! Haar sociale karakter werd al genoemd, maar wat voor ons in deze professionele context ook van groot belang is, zijn haar competenties. Milan wil kwaliteit leveren in wat ze doet. Dat doet ze nauwkeurig en met oog voor het persoonlijk contact, zowel intern met collega’s als met klanten en relaties.

Naast haar werk heeft Milan tal van andere bezigheden. Familie en vrienden zijn belangrijk voor haar en daar besteedt ze dan ook graag tijd aan. De hond uitlaten is voor haar ‘vaste prik’ en dat biedt – naast geregeld een uurtje yoga of een flinke wandeling – ook nog de welkome bewegingstijd in haar volle agenda. En, waar ze ook graag tijd voor vrijmaakt… op vakantie gaan en weekendjes weg. Vooral naar buitengebied waar Milan als buitenmens graag verblijft!

Milan Meessen
support medewerker

“Mijn aanpak is gebaseerd op het opbouwen van langdurige relaties met klanten. Op basis van vertrouwen samenwerken aan betere oplossingen die voor alle partijen goed zijn.”

Andere teamleden

Menu