Mitch op het Veld

Mitch op het Veld

Mitch is onze nieuwste aanwinst. Hij is ook de jongste van het stel en het label ‘jonge hond’ past dan ook goed bij hem. Leergierig, gedreven, enthousiast en – ondanks of misschien wel dankzij zijn jonge leeftijd – behoorlijk (positief-)kritisch op alles wat we doen. En hij is getalenteerd en dat merken wij dagelijks in wat hij zegt, wat hij doet en met wat voor ideeën hij komt… kortom, de upcoming man in ons team.

Mitch is afgestudeerd met een double degree in Bedrijfskunde en dat toont direct zijn ambitie en drive aan. Bij ons gaat hij als adviseur aan de slag en met name het contact met de klanten spreekt hem erg aan. “Van huis uit heb ik altijd meegekregen dat het belangrijk is teamplayer te zijn. We hebben een groot gezin, dus daar kregen we dat vanzelf mee dat je alles samen moet doen. Ook in het voetbalteam waarin ik altijd actief ben geweest, hechtte ik veel waarde aan teamspirit. Daar stopte ik dan ook altijd veel tijd in om dat te stimuleren.” Die instelling zien wij ook op kantoor terug, waar Mitch een waardevolle plek in het team inneemt.

Werken bij Personeel Specialisten ziet Mitch als een mooie kans na de studie actief aan de slag te gaan in het bedrijfsleven. “Tijdens mijn afstudeerstage heb ik veel ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen en kon ik op steun van mijn collega’s rekenen. Ik voelde mij vanaf dag 1 thuis en werd nauw betrokken bij het team.” Met name de variatie in de werkzaamheden is voor hem belangrijk alsook de de mogelijkheid hebben om zelf invulling te geven aan de werkzaamheden. “Die vrijheid vind ik erg prettig en ik weet dat ik altijd bij mijn collega’s terecht kan als ik vragen heb.”

Actief, tijdens en na werk…

Mitch is dagelijks te vinden in de sportschool, waar hij werkt aan zijn fitheid. Maar ook de sociale contacten daar zijn voor hem belangrijk. In de vrije tijd leest hij graag financiële boeken en kijkt hij graag voetbal. En vanzelfsprekend spreekt hij graag af met vrienden.

Mitch op het Veld
adviseur

“Ik zie het als een kans om bij Personeel Specialisten met klanten samen te werken en te werken aan groei en ontwikkeling, zowel bij de klant als bij mij.”

Andere teamleden

Menu