Roger Kessels

Roger Kessels is één van de boegbeelden van Personeel Specialisten. Samen met Guus Eijssen is Roger al geruime tijd het ‘gezicht in de markt’. Roger is verantwoordelijk voor de dienstverlening aan nieuwe en bestaande klanten. Zijn jarenlange ervaring en prettige persoonlijkheid zorgen voor tevreden klanten!

Zijn motto is helder en dat draagt hij ook graag uit. “Als de oplossing voor de klant passend is, dan pas ben ik tevreden.”, aldus Roger. Niet alleen in woord, maar zeker ook in daden. Meedenken met de klant, de tijd nemen om goed te inventariseren waar de behoefte ligt en de vragen vervolgens doorvertalen naar een passend advies en uitstekende diensten.

Juist in het adviseren in brede zin en het gesprek naar een hoger plan tillen, daar haalt Roger zijn voldoening uit. Roger: “Bij voorkeur op locatie bij de klant, omdat het verhaal achter deze klant vaak helemaal duidelijk wordt als je ook een beeld hebt gevormd van de situatie ter plekke!”

Zijn aanpak kenmerkt zich door een optimistische kijk op zaken doen en ondernemen. Oplossingsgericht en inspirerend, dat zijn woorden die Roger typeren. En met veel enthousiasme, dat vaak aanstekelijk werkt bij klanten, wordt gestaag gebouwd aan de oplossing en het resultaat!

Sportiviteit… zakelijk én privé

De sportiviteit die Roger in zich heeft en zijn vermogen om te genieten van het leven, werken zowel zakelijk als privé door. De gedrevenheid zie je terug bij Personeel Specialisten, maar ook zeker tijdens het wielrennen,  het tennissen, de rondjes bootcamp en zijn inzet voor de ‘Remunjse Vastelaovend’!

Roger Kessels
partner / adviseur

“Wat mij het meeste aanspreekt, is op basis van inzicht in met de klant meedenken en advies uitbrengen met de beste oplossing(en) waar de klant echt iets aan heeft.” 

Andere teamleden

Menu